Workshops voor kinderen

Op aanvraag organiseer ik creatieve workshops voor kinderen, volwassenen en bedrijven. Zowel op locatie als in mijn atelier aan huis. Tijdens kinderworkshops duiken kinderen in de wondere wereld van het mozaïeken, het papier scheppen of de droge naald diepdruktechniek. Ook vinden kinderen het geweldig om beelden te maken van struin- en afvalmateriaal. Kinderworkshops zijn ontzettend leuk om te doen tijdens kinderfeestjes of andere feestelijkheden. Minimale groepsgrootte: 8 personen.

Workshops voor volwassenen

Volwassenen gaan in workshops aan de slag met de droge naald diepdruktechniek en verschillende mozaïekwerkvormen en -materialen, zoals smalti, (tiffany) glasmozaïek en natuursteen. Ook voor volwassenen geldt een minimale groepsgrootte van 8 personen.

Workshops voor bedrijven

Leuk als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit: de bedrijfsworkshop. Samen met kunstenaar Philomena van Wamel ontwikkel ik op maat gemaakte workshops waarbij collega’s de visie en/of functie van hun bedrijf omzetten in een ontwerp voor een mozaïek of schilderij. Hierna maakt iedereen een deel van het geheel en vormen alle delen uiteindelijk een gezamenlijk kunstwerk.

Voor alle workshops geldt dat de prijs afhankelijk is van de wens, duur en aard van de activiteit.

Meer informatie over de workshops voor bedrijven vind je in deze flyer.