Workshops voor kinderen

Op aanvraag organiseer ik creatieve workshops voor kinderen, volwassenen en bedrijven. Zowel op locatie als in mijn atelier aan huis. Tijdens kinderworkshops duiken kinderen in de wondere wereld van het mozaïeken, het papier scheppen of de droge naald diepdruktechniek. Ook vinden kinderen het geweldig om beelden te maken van struin- en afvalmateriaal. Kinderworkshops zijn ontzettend leuk om te doen tijdens kinderfeestjes of andere feestelijkheden. Minimale groepsgrootte: 8 personen.

Workshops voor volwassenen

Volwassenen gaan in workshops aan de slag met de droge naald diepdruktechniek en verschillende mozaïekwerkvormen en -materialen, zoals smalti, (tiffany) glasmozaïek en natuursteen. Ook voor volwassenen geldt een minimale groepsgrootte van 8 personen.

Workshops voor bedrijven

Leuk als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit: de bedrijfsworkshop. Samen met kunstenaar Philomena van Wamel ontwikkel ik op maat gemaakte workshops waarbij collega’s de visie en/of functie van hun bedrijf omzetten in een ontwerp voor een mozaïek of schilderij. Hierna maakt iedereen een deel van het geheel en vormen alle delen uiteindelijk een gezamenlijk kunstwerk.

Voor alle workshops geldt dat de prijs afhankelijk is van de wens, duur en aard van de activiteit.

Meer informatie over de workshops voor bedrijven vind je in deze flyer.

Kidsclub 6-12 jaar

De cursus Beeldend voor kinderen van 6 -12 jaar wordt gelijktijdig en in dezelfde ruimte gegeven als de cursus voor jongeren van 12 – 16 jaar. In 24 lessen maak je kennis met allerlei verschillende technieken en materialen. Je gaat schilderen aan een echte schildersezel en soms zit je te ontwerpen aan een tafel. Of je maakt een groot beeld van papier-maché waar je omheen kunt lopen. Je maakt teveel om op te noemen: een stilleven van acrylverf, een knuffelsteen van vilt, een droge naald afdruk waar je een drukpers voor gebruikt of een speciaal raam waar je papier mee kunt “scheppen”. Je gaat ook leren hoe je het beste kunt beginnen met jouw kunstwerk. Je leert heel goed en vooral ook anders kijken maar je gebruikt ook vooral jouw eigen fantasie. Je hebt zelfs twee juffen die je kunnen helpen: juf Myrna en juf Philo. Zo kun je gebruik maken van heel veel kennis. Zij hebben namelijk super veel ervaring in het werken met kinderen, zowel op school als daarbuiten.

De cursus vindt plaats in Cultureel Centrum de Kinkel in Bemmel en is op de zaterdagochtend van 10.00-12.30u. Voor meer informatie neem contact op met mij door middel van het invullen van het contactformulier.

Cursus: Kidsclub, De Kinkel, van Ambestraat 1, 6681 AK Bemmel, lokaal VD05, 24 lessen van 1,5 uur. Start: 31 oktober 2020