Atelier Rasecht

Sinds 2016 werk ik vanuit mijn atelier aan huis – de oude dorpsslagerij aan de Nieuwe Holleweg in het Gelderse Beek, vlakbij Nijmegen. Ik toverde de voormalige winkel om in een plek waar ik mijn energie omzet in creativiteit. Hier maak ik beeldend werk, soms in de vorm van ‘slagerskunst’. Ook geef ik mozaïekworkshops en cursussen voor jong en oud, particulieren en bedrijven.

Beeldend theater

Atelier Rasecht is bovendien hét decor voor mijn andere grote passie: beeldend theater. Samen met Marian van der Steen van Bureau Buitenkans speelde ik sinds eind 2017 het stuk Spek & Spam; een theatraal verhaal over twee slagerszussen die worstelen met de grote dingen in hun kleine wereld.

In 2019 gaan we opnieuw winkel spelen in Atelier Rasecht annex voormalige slagerij aan de Nieuwe Holleweg 23 in Beek bij Nijmegen.

We heropenen met
TEERBEMIND, een theatrale tentoonstelling ter vermaak in onze TABAK FINAALZAAK. Een zaak die ook functioneert als Pakket Afhaalpunt.
Pruimtabak, de pijp, shag, sigaren en sigaretten, ze waren overal en tegenwoordig zijn ze bijna nergens.
In de beeldende kunst zijn en blijven al die tabakswaren voor altijd zichtbaar, in al hun verschillende gedaantes en betekenissen door de eeuwen heen. Verder trekken we in TEERBEMIND graag rookgordijnen op, we tonen kl*asbakken en allemaal zonder dat het stinkt.

Zomer 2019 is de winkel vernieuwd. We openen in september. T.z.t. volgt informatie over speeldata en reserveringsmogelijkheden.

Bed in Beek

Samen met mijn partner Frans Loeffen heb ik de oude slachterij en worstenmakerij omgebouwd tot twee appartementen. Elk appartement heeft een moderne keuken met oven/magnetron/vaatwasser en een badkamer met regendouche-systeem en toilet. De slaapkamer is bereikbaar via een open trap en doet door zijn kleine, intieme opzet denken aan een bedstee in de lucht. De appartementen beschikken verder over een flatscreen TV, espressoapparaat, eigen buitenterras en gratis wifi.