Atelier Rasecht

Sinds 2016 werk ik vanuit mijn atelier aan huis – de oude dorpsslagerij aan de Nieuwe Holleweg in het Gelderse Beek, vlakbij Nijmegen. Ik toverde de voormalige winkel om in een plek waar ik mijn energie omzet in creativiteit. Hier maak ik beeldend werk, soms in de vorm van ‘slagerskunst’. Ook geef ik mozaïekworkshops en cursussen voor jong en oud, particulieren en bedrijven.

Beeldend theater

Atelier Rasecht is bovendien hét decor voor mijn andere grote passie: beeldend theater. Samen met Marian van der Steen van Bureau Buitenkans speel ik sinds eind 2017 het stuk Spek & Spam; een theatraal verhaal over twee slagerszussen die worstelen met de grote dingen in hun kleine wereld.

In 2018 gaan we door met onze voorstelling die steeds op de eerste zondagmiddag van de maand plaatsvindt. Groepen van minimaal 15 personen kunnen een speeldatum en –tijd in overleg boeken. De locatie is voor of na de voorstelling ook te huur voor maximaal 35 personen.

Bed in Beek

Samen met mijn partner Frans Loeffen heb ik de oude slachterij en worstenmakerij omgebouwd tot twee appartementen. Elk appartement heeft een moderne keuken met oven/magnetron/vaatwasser en een badkamer met regendouche-systeem en toilet. De slaapkamer is bereikbaar via een open trap en doet door zijn kleine, intieme opzet denken aan een bedstee in de lucht. De appartementen beschikken verder over een flatscreen TV, espressoapparaat, eigen buitenterras en gratis wifi.