18 mei 2020 - Geen categorie

Teerbemind sterft stille dood

                                                                         

Sinds oktober 2019 was TEERBEMIND te zien in mijn atelier dat tijdelijk werd omgebouwd tot ’tabakszaak PAF’. In een uur tijd speelde zich hier een absurdistisch gebeuren af. Helaas is de voorstelling vanwege het Coronagebeuren een stille dood gestorven.

                                 PAF …                                                               

                                                             

 

Waar ging TEERBEMIND over?

Een vaste klant doet bij binnenkomst een naargeestige ontdekking en staat paf. Het is maar goed dat de beeldende kunst de lucht zuivert. En dan gaat het ook nog over hoop, geloof en liefde.

Het humoristische samenspel tussen personage en beeldend kunstenaar maakt er een bijzonder en ontroerend schouwspel van, zo gaf het publiek na afloop vaker te kennen. Sommigen kwamen nóg een keer kijken.

Ja, er was veel te zien en te lachen …

Op dit moment zijn de kunstobjecten, schilderijtjes en artefacten uit TEERBEMIND te zien in de etalages van Atelier Rasecht aan de Nieuwe Holleweg 23 in Beek. Neem gerust een kijkje! In de tussentijd zijn wij weer druk bezig met een volgend idee.